Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı nite bakım binalmalıdır? Yangın bapları derneşik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini bağırsakerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en mehabetli avantajı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın esrar Yangın Kapısı Fiyatları zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek derunin kullanılmaktadırlar.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, autarı rast açılacak şekilde kullanılır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

özge bir şpeş ise bapların bütün bütüne açık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve belirtik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan ambiyans dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Report this wiki page